اعلان‌ها
پاک کردن همه

[حل‌شده] اسپری انژکتور شور چیست؟ آیا واقعاً کار می کنه یا فقط پول دور ریختنه؟

2 نوشته‌ها
2 کاربران
1 واکنش ها
10 بازدید ها
0
[#124]
شروع‌کننده موضوع

سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه.

یه مدتیه واسه پراید ۱۳۲ انژکتوریم متوجه شدم شتاب اولیه ش افت کرده و گاهی وقتی از دور آرام گاز میدم یه کم تاخیر داره. یه سری جاها خوندم که شاید مشکل از انژکتورها باشه و یه عده پیشنهاد دادن از اسپری انژکتور شور استفاده کنم.

حالا چند تا سوال دارم:

۱. اسپری انژکتور شور اصلاً چیه؟ یعنی همون اسپری تمیزکننده معمولیه یا فرق داره؟ ۲. آیا خودم می تونم توی خونه استفاده کنم یا حتماً باید بره تعمیرگاه؟ ۳. اگه انژکتورها خیلی کثیف باشن، اسپری جواب میده یا باید دستگاه انژکتورشور بزنم؟

ممنون میشم اگه تجربه تون رو بگید. واقعاً نمی خوام پولم رو دور بریزم! 🙏

1 پاسخ
1
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

اسپری انژکتور شور چی هست؟

یه قوطی اسپریه که توش مایعیه پر از حلال‌های قوی مثل PEA. این مایع وقتی به انژکتور می‌رسه، رسوبات کربنی و وارنیشی که روی سوراخ ریز نازل انژکتور جمع شده رو حل می‌کنه. همین. پیچیده نیست.

فرقش با کاربراتورشور چیه؟

فرقشون از زمین تا آسمونه. کاربراتورشور حلالش سبک‌تره و برای قطعات لاستیکی انژکتور خطرناکه. اگه کاربراتورشور بزنی توی سیستم انژکتور، اورینگای لاستیکی انژکتورت رو می‌ترکونه و بعدش باید بری دنبال اورینگ و واشر و اینا. پس هرگز کاربراتورشور نزن توی انژکتور. فقط اسپری مخصوص انژکتور.
befda189f91e2912249b70dcd64bdccdff36f8bb

خودت می‌تونی بزنی یا باید ببری تعمیرگاه؟

می‌تونی خودت بزنی، ولی یه روش درست داره:
دریچه گاز رو باز کن (بعد از فیلتر هوا). موتور رو روشن کن رو دور ۲۰۰۰. اسپری رو بگیر و هر ۲۰-۳۰ ثانیه یه بار کوتاه بزن. پیوسته نزن، چون موتور خاموش می‌شه. بعدش ده دقیقه دور بالا بگیر تا رسوبات بسوزن.
ولی حقیقتش رو بخوای: اسپری برای کثیفیای سبک خوبه. اگه انژکتورت ۹۵ هزارتا کار کرده و سنگین استارت می‌خوره، احتمالاً رسوباتش سفت و سخت شده. اسپری شاید ۳۰-۴۰٪ مشکلت رو حل کنه. برای همین من توصیه می‌کنم:
  • اول یه اسپری خوب بزن (مثلاً وورث یا لیکومولی)
  • ۲-۳ باک بنزین باهاش کار کن
  • اگه بهتر نشد، ببر دستگاه انژکتورشور. دستگاه با فشار بالا و مواد قوی‌تر تمیزش می‌کنه.

چه مارکی بخری؟

توی بازار ایران اینا معتبرن:
  • Wurth — گرونه ولی بهترینه. حدود ۳۵۰-۴۰۰ تومن.
  • Liqui Moly — خیلی خوبه، حدود ۲۵۰-۳۰۰ تومن.
  • اسپری انژکتور شور خودروسازان — ایرانیه، قیمتش مناسبه، کیفیتش قابل قبوله.
از اون اسپریای ۵۰-۶۰ تومنی توی بازار که اسم ناشناس دارن دوری کن. یا آب گل‌آلوده یا حلالای خطرناکن که به انژکتورت آسیب می‌زنن.

جمع‌بندی:
ماشین ۹۵ هزارتا کار کرده + سنگینی صبحگاهی + تاخیر در گاز = احتمال ۷۰٪ انژکتور کثیف.
قدم اول: یه اسپری خوب بگیر بزن. ۵۰-۱۰۰ هزار تومن بیشتر نیست. ارزش امتحان کردن داره.
قدم دوم: اگه بعد ۲-۳ باک بهتر نشد، ببر دستگاه انژکتورشور. هزینه‌ش توی تعمیرگاهای معمولی ۴۰۰-۷۰۰ تومنه.
قدم سوم: بعد از تمیز کردن، از بنزین با کیفیت استفاده کن و هر ۲۰-۳۰ هزار کیلومتر یه بار اسپری بزن تا دوباره رسوب نکنه.
موفق باشی رفیق. 🚗🔧
a862b73243b2697b2d4bfbee66e2c0cf77824b62

این پست در 2 روز پیش توسط rezamohamadi99 ویرایش شده است
شروع‌کننده موضوع

@rezamohamadi99 ممنون عزیز

اشتراک‌گذاری: